Stockholm | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Stockholm

Riktigt dålig update men kom hem sent igår! 
Var iaf i stockholm med 3orna, först var vi på riksdagen och lyssnade på en debatt. Rätt roligt att höra på när dom skriker åt varandra haha.. Sen åkte vi till naturhistoriska riksmuseet, gick runt där och kollade på alla utsällningar, tur att man har världens skönaste vän Anna så det inte spelar så stor roll vad man kollar på! 
När vi kommit hem så åkte vi hem till Anniz och hoppade med hennes lilla hund, vi släppte också ut hennes galna kanin. Tog ca 30 minuter att fånga in den så det blev dagens motion plus massa studsmatta hoppning :’)

 

 

Debatt!!

Jag & anna som pingviner “duckface”

Anna & vulkaner

Anna & en gris

Jag & T-REX!

Jag & mammut

Lucy & jag :*

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats