Miltary wekeend | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Miltary wekeend

Kom hem igår men orkade inte blogga, var rätt trött! Men helgen har varit riktigt jävla rolig!

I fredags sov vi i ett logament med våran grupp på 8 pers, sov rätt bra ändå. Lördagen började med lite morgonträning sen föreläsningar om GMU, GU-F osv, riktigt intressant! Sen var de packning och vandring til skogen med all packning på ca 10 kg. I skogen fick bi bygga upp vårat tält, fixa ved och ruskor. Sen fick vi gå på olika stationer och prova gasmasker, sjukvård, sätta ihop bårar, förflyttningssätt och måla oss som naturen! Massa annat också och allt var skitkul! Sov typ 1 timme i tälten och satt även eldvakt 03-00-04.00..

På söndagen var det skjutning och fystester. Skjutning var nästintill de roligaste jag gjort, värsta adrenalin och skaplig rekyl! Började med ak4 & ak5 sen kulspruta, gick bäst på 5an och jag träffade till min överraskning alla skott!

Fystesterna var inte så svåra. Max antal på de vi gjorde var 100 sit ups, 30 armhävningar och jag klarade båda, darra sönder på armhävningarna haha (förvånad över att typ inga klarade ens 8 som är minimum kravet) Även upphopp och sprang någon km.

Sammanfattat var allt askul och det kändes som man vart där jättelänge o jag ville åka tillbaka redan när jag kom hem.. Träffade massa nytt folk och fick insikt hur det är att vara i försvarsmakten! Rekommenderar den här kursen till alla som gillar att jobba med kroppen och inte är rädda för att skita ner sig! Nu blir det att Kötta träning, uthållighet o styrka för att sen ansöka till GMU nästa år! Kanske gör GU-F innan om de finns någon nära! Riktigt taggad och har fått massa motivation :D

Uniform! (fan har keps på mig inomhus..)

coffeeee <3


Josefine & jag, rätt snygga!

Jag, Josefine & Carin

logamentet

File:Automatkarbin 4.jpg

ak4

File:AK5Cesar.JPG

ak5

kulspruta

fick en t-shirt också ;) +namnbrickan!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexander

    Hej! Ledsen att jag stör men fan va nice den här gmu grejen verkar! Undrar hur du anmälde dig osv hehe.. Skulle va skitkul att testa på det faktist.. Är det under en helg bara eller är man borta under ett tag? Tacksam för svar..
    Ha de bra!

Annons
stats