jeffrey campbell & ny klänning | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

jeffrey campbell & ny klänning

Åh fick hem mina första Jeffrey Campbell skor idag och jag älskar dom!! 
Det är Freda och klacken är på 16,5 cm och jag blir nästan 180 cm i dom, dom var faktiskt lätta att gå i även om dom väger typ 1,5 kg haha. Fick också hem en klänning jag tänkte ha någon dag på studentveckan, har fixat typ 5 outfits nu så har något att ha på mig iaf :)

 

jag är kär i platå skor! 

nya favvis (nej jag behöver inte städa mitt rum)

 

några av mina älsklingar från Nelly.com, den högst upp till vänster är min studentklänning! 

alltså jag älskar den här toppen men skulle tyvärr aldrig kunna gå ut såhär på krogen.. Vill bo utomlands!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats