Spinning | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Spinning

Den här veckan fokuserar jag mycket på cardio då jag inte kunnat köra det ordentligt på ett tag, sen börjar ju studentveckan nästa vecka så känner att jag ändå kommer tappa massa muskler där hah :(

Men körde spinning i måndags, rygg & biceps i tisdag och igår sprang jag, idag slutade vi tidigare men kände mig inte så tagg att åka till gymmet då jag hade ätit så mycket så jag typ mådde illa… Så bokade spinning intervall puls kl 18.00 ikväll, aldrig gått på de men alla säger det är skitbra så hoppas det! 
Efter de så ska jag stretcha och beroende på hur snabb Henrik är så kör jag nog ett axelpass och kanske lite rumpa! 

Juste, sökte till GU-F igår som är den 10 augusti! Får se om jag kommer med då dom sa att det bara fanns typ 3 platser kvar i helgen men hoppas hoppas, är sjukt tagg på att fortsätta inom försvaret faktiskt. Ville ju bli polis med specialinriktning hundförare men nu lutar det mer åt hundförare hos försvaret, men detta kan ju ändras så klart! 

Jag vill verkligen ha ett jobb där man får röra på sig och även hjälpa andra människor. Vill väldigt gärna utbilda mig till PT också men det kostar ju några tusenlappar så det får vänta ett tag! Skulle dock aldrig kunna jobba på ett kontor och bara skriva hela dagarna, hellre ett roligt jobb med lite lägre lön än att lida varje dag på jobbet…

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats