Breaki | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Breaki

20131028-122225.jpg

Godmorgon!
Åh underbart att sova i en riktigt säng och få bra sömn! Känner mig helt utvilad nu och ska snart till Friskis och köra ben.

Supergod frukost idag bestående av havregrynsgröt, hallon, kvarg och lite granatäpple. Även 2 ägg och en latte!

20131028-122151.jpg

20131028-122231.jpg

Good morning!
Oh wonderful to sleep in a real bed and get some good sleep! I feel completely rested now and will soon go to Friskis and train legs.

Super tasty breakfast today consisting of oatmeal, raspberry, quark and a little pomegranate. And also two eggs and a latte!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Molly Olsson

    Hej! Ville bara säga att jag älskar din blogg och du är en stor inspiration för mig! Kika gärna in på min blogg och läs om vilket proteinpulver som passar dig bäst, var med och tävla om “One Whey” från fitnessguru och mycket annat! Skulle göra mig jätteglad :)
    Massa kramar

  2. Elin

    Hej Ida! Jag hittade inga kontaktuppgifter till dig så jag ställer mina frågor här och får hoppas på svar :) Jag bloggar på http://lillages.blogg.se och har titt som tätt haft lite intervjuer med folk som inspirerar mig, i min blogg. Detta för att visa upp vem som inspirerar mig för mina läsare, och dels för att jag ska få ställa mina och många andras frågor till er. Jag brukar göra detta mot ett litet “samarbete”. Fast det skulle jag nog inte heller vilja kalla det utan bara att man gärna får länka till intervjun när den väl är uppe. Sen är jag lite sugen på andra idéer jag har men det kan man ta lite längre fram. Vore superkul om du ville kontakta mig så jag får ställa lite frågor :) du kan maila mig på lagmanelin@hotmail.com om det verkar intressant :)

Annons
stats