Today's food | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Today’s food

20131028-175357.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamariaberg

   Haha what? Du kanske inte ser hur stora köttbitarna är och hur mycket majs de är! :) du får gärna äta mer än vad jag äter, men jag blir mätt och mår bra av de här! Kram

 1. Anonym

  Kan du förklara varför du äter så mycket majs? Är det ens nyttigt? Vill veta för jag älskar verkligen majs men lärt mig att undervika det pga att det är onyttigt osv.

 2. s-

  hejsan :) jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om hur man börjar med träning. alltså jag vill verkligen bytta livstil och börja träna till en bättre kropp men jag vet inte hur jag ska börja , vad jag ska äta eller hur jag ska träna.. kan du inte skriva tips för nybörjare :) :) 

Annons
stats