shaker | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

shaker

Visste ni att ni kan designa era egna shakers på fitnessguru.se?

Välj bland era favoritfärger och få eran helt egna, så kul och passar perfekt så man inte blandar ihop sin shaker med någon annan haha!

Klicka bara HÄR

20131029-200011.jpg

Did you know that you can design your own shakers on fitnessguru.se ?

Choose from your favorite colors and get your very own, fun and is perfect so you do not confuse your shaker with someone else haha!

Just click HERE

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej Ida! Först vill jag säga något du säkert får höra jämt och det är att jag tycker du är så sjukt duktig! Hur fin kropp som helst och verkar som en super trevlig person. Jag har nyss börjar träna och är 15 år och har lite problem med att äta rätt. Mer vad som är nyttigt osv. Mat efter träning, räcker tex: banan, mjölk och knäckemackor? Ibland känner jag mig yr efter gymmet. Men hur är det med protein pulver? Kan jag börja med det eller är jag för “liten” för det? Har hört olika åsikter om det! Kram :)

Annons
stats