Kommentarer som denna <3 | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Kommentarer som denna <3

Ifall att du någonsin skulle ifrågasätta din förmåga att inspirera och motivera människor Ida så vill jag säga att det är inlägg som dessa som gör din blogg så otroligt bra och annorlunda. Du ser verkligen på hälsa utifrån flera olika perspektiv som inte många bloggare gör. Nästan så att man önska att man kände dig :) Tackar så mycket för din blogg! 

Kommentarer som denna går rakt in i hjärtat, blir så otroligt glad! 
Jag vill faktiskt inte bara driva en vanlig träningsblogg, eftersom som du säger hälsa är inte bara att träna eller att äta bra.
Det är så mycket som spelar in och jag älskar att kunna dela med mig av mina känslor, mina tankar och att också kunna vissa att alla är så sjukt grymma, man kanske inte vet det själv men man är helt otrolig. VI är helt otroliga! 
Jag tackar er varje dag för att ni tar er tiden att kommentera på min blogg, det gör så mycket för mig och det betyder verkligen. 
Känns som att man får mer o mer hopp om världen när jag vet att det finns så otroligt fina människor där ute som jag inte ens känner, men som ändå kan göra så jag blir tårrögd.. 
Jag är ingen känslig person i vanliga fall, men jag har faktiskt förändras sen jag började blogga.
Är mer öppen, kan dela med mig av mina problem eftersom jag vet att jag inte är ensam om dom. Och om jag kan hjälpa någon eller få någon att känna att den heller inte är ensam är det så värt. Då spelar det ingen roll om man skämms över något man lägger ut.. 

<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. qiuara

    Men du är för söt! Kanske borde kommentera lite oftare med tanke på att du är min favoritbloggerska just nu haha. Men du är bäst iaf
     

Annons
stats