Till dig | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Till dig

Detta inlägg är tillägnat till en person.
En av de viktigaste i mitt liv faktiskt.
Någon som jag litar på till 110%, någon som alltid får mig att skratta och någon som jag kan prata med om precis allting.

Jag vet inte ens hur jag ska beskriva henne, finns för mycket att säga helt enkelt och ord räcker inte ens till för att beskriva hur jäkla grym hon är.

Denna tjej är seriöst min kvinnliga soulmate, min spegelbild i allting.
Vi har EXAKT samma humor.
Då menar jag verkligen exakt, vi förstår varandras skämt varje gång.
Även om det är ett citat från en film vi sett en enda gång.
Det är helt otroligt hur man kan vara så lika varandra.
Vi är sånna som kan ses varje dag men inte göra ett skit. Sitta och kolla på youtube klipp i timmar eller bara äta, äta och äta.
Och jag behöver inte ens gå in på våra sms konversationen, kan bara säga att om någon utomstående skulle läsa skulle dom skulle den antagligen tro att vi är två retards.
Kan inte ens räkna upp hur många internskämt vi har eller hur många låtar vi kan varenda ord av, säger bara Taylor Swift.

Anna, du vet redan att jag skriver om dig. Vem annars?
Jag vill väl egentligen bara säga att jag älskar dig.
Och tacka dig för att du vill umgås med mig, vet att du får betalt av min mamma men känns ändå som att du gillar mig lite.
Eller jag hoppas det iaf <3

Puss, kram och du är bäst GM!

annnaa

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikkis

  Så fin bild! Skulle vara kul att se fler bilder från din student :) Jag tar studenten om nästan exakt en månad och tycker det är hur kul som helst att se student- och balbilder! :)

 2. Anna

  Sitter och ler som största mojjet nu helt rörd, vet inte vad jag ska skriva men du är bäst och om alla var som du skulle livet vara så fucking roligt.
  Och jag hoppas att när vi blir gamla bor vi typ bredvid varandra som Fredde och Alex i Solsidan.
  Vi är så HIMLA LIKA, och hur coolt är det inte att vi ALLTID kan veta vad den andra menar, och förstå alla skämt även om det handlar om något vi såg för tre år sedan och är hur långsökt som helst… 
  Tack själv för att du vill umgås med mig, jag behöver ju de extra pengarna.
  Skulle kunna skriva så mycket bra om dig men får liksom inte fram det, så kort sagt du är så gryyyymt bra och den bästa vännen man kan tänka sig, och jag älskar dig GM! <3

   
   

Annons
stats