Favorit just nu: nyttigare snacks | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Favorit just nu: nyttigare snacks

Detta är nog mitt absoluta favoritmellanmål när jag är lite sugen på något sött, ni vet sådär efter maten när man kanske vill äta något gott hih.. 
Svenska jordgubbar med “Alvesta vanlijdröm” sockerfri glass, den är så underbart god och jag tycker den smakar exakt som vanlig glass.
Det finns en annan som heter “vanlijglass” istället för “vaniljdröm” men den tycker jag inte är lika god utan har den där metalliska eftersmaken av Stevian, den är dock mindre kolhydrater i men det handlar om ca 6 gram per 100 o typ lite mindre kalorier så det är inte värt enligt mig! 
Stort plus att den är laktosfri också! 

I alla fall lite nyttigare än vanlig glass eller liknande så detta tycker jag är ett perfekt “unna sig mellanmål” på vardagarna ;) 

bild 2 (4)

 

bild 2 (5)bild 1 (4)

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej Ida! :) Kan man köpa denna glass var som helst? På typ ica eller coop? :D
    Tacksam för svar!
    Stor Kram till dig <3

  2. Nathalie

    Hej Ida! Jag har en liten fråga :) Dricker du alkohol ibland även om du tränar och äter hälsosamt osv? Och hur påverkar det träningen och kosten, och då menar jag inte att man dricker varje helg, utan inte alls ofta bara någon gång ibland? Jag har funderat på det här väldigt mycket eftersom jag också brinner för att träna och äta hälsosamt osv men jag älskar också att gå ut med mina vänner och då ibland dricka alkohol. Kram! :)

Annons
stats