Första löpturen utomhus | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Första löpturen utomhus

Yes idag gjorde jag premiär utomhus, hade inga större förhoppningar på att det skulle gå bra haha men till min stora förvåning var jag pigg, fick inte håll och det var perfekt väder! 

Jag har ju skrivit många gånger att jag inte gillar långdistan utan kör oftast 2 km i ett högre tempo, det är mest för att fixa tidskraven till polishögskolan.
Så idag sprang jag då 2 km, tänkte ta det lugnt men det rullade på bra och tiden stannade på 9,30! Glad tjej eftersom jag inte sprungit på 100 år utomhus och på löpbandet tröttnar jag efter typ 2 minuter.. 
Så nu är det bara att bättra på den tiden, vill köpa mig en viktväst också på tal om annat, är riktigt sugen på att göra GMU nu igen och då vill man ju vara lite förberedd för all packing….

I alla fall, stannade efter 2 km och körde x antal sprinters på ca 100 meter = DÖD. 
Efter så började jag springa igen men började i lite för högt tempo så efter 1 km svettades jag ihjäl och var tvungen att stanna o ta av mig tröjan…
Joggade hem och bytte om för att sedan gå 4 km till (och från) restaurangen för att äta lunch med pappsen, mat efter träning kan vara det bästa som finns! 

Sen har jag bara spenderat dagen med att tvätta, laga mat, handlat och jaa sånna roligheter, imorgon taggar jag om till BENTRÄNING! 

Godnatt godnatt <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Åh, har gjort GMU. Det är jättejobbigt med all packning och stress och så, men det är värt det. Lätt mina tre bästa månader någonsin. Fanns ingen bättre känsla än sista dagen när man insåg att man klarat av det! Jag rekomenderar det starkt haha! :)

 2. Yasemin

  Gud vad glad jag blir över att du kommit igång med bloggandet igen! :D
  Vill ocskå be om ursäkt för sist, hade en dålig dag och formulerade mig fel… Älskar din blogg ju!

  1. idamariaberg

   Yasemin: åh så härligt att höra, blir superglad!! Det är helt lugnt, behövde nog höra det ändå och jag överreagerade lite och missförstod… Kram på dig <3

Annons
stats