Brännande rump-pass | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Brännande rump-pass

Godmorgon!

Igår kväll blev det ett hög-repetitionspass! Var pigg i hjärnan med helt död i kroppen, men det gick riktigt bra ändå.
Skönt med lite variation och inte alltid köra på höga vikter och 8-10 repetitioner.
Brände otroligt bra i rumpan måste jag erkänna ;)

Rumänska marklyft:
20 kg, 20×1
30 kg, 15×3

Höftlyft:
30 kg, 15×3

Bencurl maskin:
18 kg, 15×3

Rumplyft liggande på bencurl maskin:
17×3

Cable kickbacks:
9 kg, 15×3 per ben

Cable kickbacks helt åt sidan:
4,5 kg, 15×2 per ben

Hann inte köra vader så det får bli nästa pass!
Var sist på gymmet, rätt mysigt alltså.

Nu ska jag äta upp min gröt och åka till jobbet, ha en fin tisdag! <3

IMG_2470.JPG

IMG_2469.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej Ida! Tack för en väldigt inspirerande blogg!! Jag är en tjej på 18 år, som har varit sjuk i ett par år men är nu nästan helst frisk. Jag springer ca 2 ggr i veckan ungefär 6 km. Jag har noll muskelmassa pgr. av sjukdom. Min kropp har lagt på sig en massa extra fett och har inga snygga former alls eftersom jag inte har kunnat motionera/träna de senaste åren. Nu är jag på G igen att börja träna men vet inte alls hur jag skall börja och har ingen jag kan fråga heller, därför skulle jag bli väldigt tacksam om du kunde svara!  Hur ska jag börja? Har inte tillgång till gym, räcker det med hemmaträning? Skulle inte vilja gå ner i vikt, bara ‘byta om fettet till muskler’ (vet att det inte går, men du förstår säkert vad jag menar). Hur ska jag äta? kolhydrater eller inte kolhydrater? Snälla hjälp är helt lost haha :) Det är ju inte så att jag ska bli nån fitness brud nu, så är det då nödvändigt att t.ex. byta ut skinka på smörgåsen till kalkon?  Skulle bli jätte tacksam för svar!!

Annons
stats