Sport-bh med extra stöd | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Sport-bh med extra stöd

bild 1 (2)

bild 2 (2)

Idag tog en sväng förbi Stadium innan gymmet, ville ha ett par nya shorts i någon starkt färg. Blev ett par knallrosa nike pro, HELT KÄR! 
Bilder kommer kan jag ju lova, blev i storlek M faktiskt. Har XS i mina svarta som jag köpte för typ 1 år sedan, äntligen växer rumpan lite ;)
Ville också att de skulle bli lite längre eftersom jag vill kunna ha dom på gymmet!
Blev positivt överraskad att de inte åkte upp som alla andra :’) 

Men i alla fall, kollade lite på sport-bh’s också och hittade en grymt skön och snygg. Den är i bh-storlek så det är lätt att bara ta sin vanliga storlek, den har också kupor med lite inlägg och utöver det underbart mjuk. 
Ville så gärna köpa den för den satt verkligen perfekt, men måste spara mina pengar så kanske blir efter nästa lön! 

Men har fått frågor om jag kan tipsa om bra sport-bh’s som ger stöd om man har lite större bröst eller bara inte vill att de ska tryckas ihop som de ofta gör i en “vanlig” sport-bh.
Så denna får bli det första tipset, finns säkert på andra ställen kanske till lite billigare pris? 499:- är väl lite dyrt kanske men jag betalar hellre mer 1 gång än köper typ 3 stycken “sämre” billigare som jag inte kommer använda eller som går sönder. 

Men ni kan också hitta den på stadiums webbshop:
http://www.stadium.se/varumarken/nike/lopning/206624/nike-w-pro-rival-bra?SelectedProductUUID=GenCROinHkUAAAFGxb5x34L9#.VDq_z_l_voA

bild 3 (2)

Insidan!bild 4 (1)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats