Spinning + ny favorit övning för rumpan | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Spinning + ny favorit övning för rumpan

Gick ju på spinning igår, ah min hatkärlek är så stark! 
Det är ju helt galet jobbigt, svettigt och jag vill dö typ 10000 gånger under passet. MEN då och då får man adrenalinkickar och känslan efteråt gör det helt värt. Jag blir riktigt peppad av att se andra kämpa och får en riktigt “kan dom kan du” känsla! 

Absolut en av mina favorit konditionsformer, har bokat ett till pass på torsdag som heter “puls intervall pyramid” som ska bli väldigt spännande eftersom jag älskar intervaller och att man kan se vilken puls man ligger på gör det hela mycket roligare! 

Annars då, idag på förmiddagen körde jag rumpa/baksida lår/vader. Gick superbra och körde väl mina vanliga övningar men provade att köra höftlyft i ben curl maskinen, funkade perfekt och helt klart en ny favorit! 
Mycket skönare att köra där istället för med skivstång, även om folk säkert undrar vad fan man håller på med HAHA :’)
Ville filma till er men var själv och jag skulle aldrig få för mig att störa någon okänd under dess träningspass bara för att bli filmad. 

Men hittade den här bilden som förklarar rätt bra: 

Åt lunch med pappsen och åkte sedan hem för att laga mat för veckan. Blev någon slags kycklinggryta på lätt kokosmjölk och kryddmix med råris!
Om någon timme ska jag tillbaka till min andra hem och köra cardio och kroppskontroll-övningar :) 

Ha de bäst <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats