Tack för energin | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Tack för energin

katt
God kväll! 

Blev inringd på jobb imorse kl 7, klart jag tackade ja även om jag endast hade sovit i 5 timmar. En av mina älskade katter hade inte varit hemma på flera timmar och han har aldrig varit borde mer än en halvtimme åt gången så jag ville verkligen inte att han skulle sova ute i kylan. 
Så stannade uppe tills han tillslut kom hem, alltså såhär det känns att vara förälder ;) 

Slutade klockan 16.00 och var väl inte supertagg på träning utan ville helst lägga mig i sängen. Men så såg jag att jag hade fått en sms-avi från Celsius! 2 flak av energi plus ett par helt underbart fina linnen i neonrosa. Fick världens motivation att åka till gymmet så nu ska jag slänga i mig en Celsius cola och köra ett axlar/triceps pass. 
Fick även två par splitternya träningstights i samma färger som jag redan har, bra om de gamla skulle gå sönder ju!

Ska stå i receptionen & stänga efter passet så blir en sen kväll, men upp tidigt imorgon för då börjar jag 07.00! Myspys med frukost på dagis :)
bild 1 (4)
bild 5 (1)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats