Förklaringen | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Förklaringen

Som ni märkt har jag inte lagt ner så mycket tid på bloggen eller instagram i veckan och jag har en förklaring till det.
Jag ska nämligen flytta hemifrån om 3 dagar, tillbaka till Umeå och till den människa jag saknat varje dag nu i 2 månader.

Säkert många som tycker jag är rätt knäpp som gör det här igen och jag förstår. Jag skulle säkert tycka samma sak om det handlade om någon annan än mig själv.
Men saken är den att ingen annan kan någonsin förstå en relation mellan två andra människor och det tycker jag man ska respektera.

Jag ogillar starkt att vara såhär öppen men jag tror på kärlek till 100%, jag tror att ett av målen i livet är att dela det med någon.
Nu har jag chansen att förhoppningvis uppfylla det målet, så vad är egentligen det knäppa med det?

Det är snart 53 månader sen Henrik & jag blev tillsammans första gången och vi har gått igenom otroligt mycket tillsammans.
Jag har varit otroligt osäker på livet, mina val och framtiden.
Det är inget jag kan ta tillbaka hur mycket jag än önskar det.
Men Henrik har trots det alltid stått vid min sida och jag älskar honom för det.
Därför är det en självklarhet för mig att göra detta för honom och inte vara självisk. För det var jag tyvärr förra gången.

Jag har haft det lätt i livet, inget jag tänker dölja.
Jag kan också erkänna att det gjort att jag blivit lat och förväntar mig att saker ska komma till mig och ske utan att jag behöver göra några större ansträngningar.
Det kanske funkade när man fortfarande gick i skolan, bodde hemma och var singel.
Men nu vet jag att det krävs mycket av mig för att få det liv jag vill ha, för att kunna vara den flickvän jag vill vara och den människan som jag vill att andra ska se mig som.

Så på lördag börjar jag på ett nytt kapitel av mitt liv och får förhoppningsvis bort känslan av att något saknas. Att man bara går och väntar på att något ska ändras, för så har de senaste månaderna varit. En lång väntat på att de riktiga livet ska börja igen.
Jag har inget som håller mig kvar här längre förutom min familj och de vänner som bor kvar.
Och de kommer alltid finnas för mig, hoppas jag.

Man måste chansa lite i livet va?

Så nu vet ni och jag hoppas ni har överseende med min dåliga uppdatering denna vecka, när jag kommit till Umeå ska jag först börja träna på ett gym med min favorit Sandra och då jäklar blir det bilder och videos ;)

IMG_3082.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Roligt att höra! Har vart med om samma situation så ja förstår dig till fullo :-) ha det så bra, lycka till till er båda

 2. eelineriksson

  Gud vad glad jag blir över att läsa det du skriver, du är värd att vara med den du älskar! Och jag hoppas att det känns mer rätt den här gången än förra gången :) Jag vet hur det är att bo långt bort från familj och vänner för att vara med den man älskar, men jag ångrar inte mitt val en sekund. Det hoppas jag inte att du gör heller <3 Lycka till i Umeå Ida, många kramar!!!

 3. Cecilia

  Hej Ida!
  Jag känner så igen mig i det  du skriver, då jag vart med om samma sak. Flyttade med pojkvännen, tillbaka hem för att ännu en gång flytta ner till han. Den där saknaden och väntan har jag känt under lång tid och jag hoppas att valet jag gjorde var rätt och att det blir så även för dig. Men som sagt, man måste våga och ta chanser annars så kan man aldrig veta. Älskar att du är så öppen i bloggen för det är människan bakom alla bilder och texter man vill ha en “relation” till. Det är så man får trogna följare ;)

Annons
stats