Dessa onyttigheter | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Dessa onyttigheter

God kväll på er! 

Ligger i sängen och väntar på att Henrik ska komma hem från gymmet, jag tog vilodag idag eftersom jag faktiskt körde ett dubbelpass igår. 
Blev rent cardiopass på morgonen och rygg/biceps på eftermiddagen där jag supersetade under HELA passet och tog ut mig riktigt ordentligt.
Galet roligt, jag har rätt svårt att få upp pulsen på styrketräningspassen ibland (förutom på benpassen) så att köra övningar efter varandra utan vila, lite högre reps och lättare vikter var en bra variation. Något jag kommer göra oftare tror jag! 

Åh, jag har ätit så otroligt mycket onyttigheter denna helg. Fredag var det godis och semlor, lördags blev de chips/grönsaker med dipp och idag blev jag så jäkla sugen så åt lite av resterna haha. 
Så gott men ajaj för kroppen och energin! Måste bli bättre på att inte släppa ALLT på helgerna. Blir ju liksom 4 dagar bra mat och 3 dåligt? 
Inte så det ska vara enligt mig, helst skulle de vara 6 dagar bra och 1 dag äta vad jag vill. Men de där jäkla sötsugen är svårt. 
Speciellt när jag aldrig får dåligt samvete eller har något som stoppar mig… Nästa helg blir det endast lördag. PUNKT SLUT! 

Imorgon är det skola igen, ska faktiskt bli kul. Grymt roligt att lära känna nya människor, norrlänningarna är ju otroligt härliga! 
Snackar lika mycket som mig och har faktiskt samma humor, gillas starkt..

Nu måste jag gå upp och duscha håret som är kaos efter kepsfrisyr på gymmet, ha det BÄST <3

Bild från förrförra sommaren 2013, så små :’)soooommmar

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  HEJ!
  Nu har jag äntligen kommit igång med en ny blogg på blogg.se. Jag hoppas att både nya läsare och ni som följt mina gamla bloggar hittar till mig.
  Tipsandstuff bloggen är som den låter, massor med härliga tips och tricks men också om min vardag!

  Hoppas vi ses!

 2. Sara

  Åh jag är precis likadan med godiset! Och då kan jag verkligen trycka i mig… Mår alltid illa efter haha. Vet inte hur jag ska få bukt på det, det är ju så gott! Känns trist också när jag nu försöker minska i fettprocent och fyller upp alla kalorier jag kämpat så hårt för att bränna hela veckan. Så förstörs allt med en godispåse på 3000 kcal. Haha, får väl ha mitt lilla fettlager, det är värt alla myskvällar :) /@healthyinside

Annons
stats