fredagsprov | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

fredagsprov

Så var det fredag igen! 

Själv var jag uppe 07.00 för att göra prov i Naturkunskapen, det var ganska lätt, så skönt att ha de gjort nu så man kan slappa hela dagen. 

Fick förresten A på historia provet, blev skapligt förvånad då jag själv tyckte det var svårt! Kan ju vara för jag pluggade mer än någonsin ;)

Idag blir det att först träna magen och sedan 40 minuters spinning + stretch! Det har blivit lite standard att köra spinning på fredagar. Har verkligen börjat älska att spinna och märkt hur mycket man utvecklas under ett kort tid, när det gäller både fokus och kondition. Kör skapligt mycket hårdare nu än i början, superkul! :) 

Ni får ha en fin fredag allihopa <3Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milli

    Har tillbringat större delen av denna vecka med att läsa din blogg. Efter det så bestämde jag mig att för första gången börja träna på gym. Jag hoppas att min kropp någon gång blir lika bra som din är.

Annons
stats