Dagens middag | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Dagens middag

middaaa

En rätt typiskt middag här hemma, älskar alltihop men skulle velat ha lite mer kyckling! 
160 gram kyckling, 200 gram blomkålsmos, 100 gram zuccini och 30 gram Felix bbq ketchup.
Vägt innan tillagning, kycklingen blir väl typ 140 gram efteråt… Så mycket vatten, även i de dyrare märkena :( 
Jag äter ofta bara grönsaker till middagen och mer kolhydrater till frukost, lunch & mellanmål, behöver ju ändå ingen “energi” för kvällen så passar perfekt. Äter sällan efter 21.00 så magen får tid att återhämta sig och smälta maten innan man ska sova. 
Ett tips för er som har problem med uppblåst mage också! 

Idag blev det ett Rygg- & tricepspass, det gick bra. Kände mig rätt stark, glömde dock gumminandet så fick köra chins & dips i assisted maskinen. 
Men jag behövde inte alls mycket hjälpvikt vilken gjorde mig väldigt glad! Går framåt nu i alla fall :) 

Blev pistagenötter som kvällsmål, det är så galet gott! Nog mina favoritnötter, saknar dock mitt mandelsmör och jag glömde det idag när jag beställde från Myprotein. Så irriterad på mig själv, men ska testa att göra eget. Verkar vara lätt! Resultat kommer självklart. 

midda

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lisashealthspo

    Mums vad gott! Du får väldigt gärna lägga upp recept på moset ;) Jag känner det samma kring kolisar på kvällen, jag äter dock ett lite större kvällsmål i form av typ kvarg, bär och jordmötssmör. Bra tips kring uppblåsthet. Ska testa det! Dock blir jag alltid hungrig på kvällen om jag äter länge innan jag ska sova och då kan jag inte sova. Kram på dig :)

Annons
stats