"Celsius" 3 för 10:- | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

“Celsius” 3 för 10:-

Tyckte det var dags för en vilodag, har träningsvärk nästan överallt. Ryggen och armarna är mör från alla chins och benen från gårdagens benpass. Även magen fick sig en omgång i förrgår så passar bra med lite vila.

Istället ska jag färga håret, ögonbrynen och ögonfransarna. Det är så tråkigt så jag kommer antagligen skjuta upp det till kvällen…

Ska rulla lite på min foamroller, nog ett av mina bästa köp. Den jag använder är från Myprotein.se och kostar bara 149:-. Tänkte även försöka mig på lite yoga, vill verkligen bli bra på det men jag tycker det är sååå tråkigt att träna när man är så dålig. Men så är det ju med allt i början så bara att sätta igång! 

PS. Svängde förbi Willys förut och hittade dessa drycker “T.E.M.P, de har i princip exakt samma innehåll som celsius men de fanns nu för “3 för 10:-“. Smakerna Cola, lemon lime & apelsin. Var självklart tvungen att testa då mina celsius är slut, colan var inte god alls men lemon lime var galet god. Inte sådär sur som många kan bli utan smakar som Sprite. Apelsinen har jag inte smakat än dock så hoppas på det bästa!

 Men den kanske funnits ett tag? 

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats