Dagens högintensiva benpass | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Dagens högintensiva benpass

Idag kände jag för att ta ut mig till 100% verkligen, båda i styrka och uthållighet. Så istället för att köra ett vanligt styrkepass med vila mellan varje set bestämde jag mig för att höja pulsen lite.

Så mellan varje set på varje övning körde jag varannan knäböj med hopp och varannan utfall med hopp. Minst 10 stycken, helst mer. Det var riktigt tufft men så kul att pusha kroppen, svetten bara rann!!

Passet blev såhär:

Uppvärmning 10 min på stairmaster


Cable kickbacks: 

5 kg, 10×3 per ben 

Bulgariska utfall: (bild nedan) 

6 kg, 10×3 per ben

Höftlyft i ben curl maskinen: 

40 kg, 12×3 

Enbenspress på sidan, för rumpan: 

5 kg, 14×3 per ben 

Kickbacks i maskin: 

20 kg, 10×3 per ben 

   
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats