Vegan lunch - recept | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Vegan lunch – recept

vegan

Recept: 3-4 portioner

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
300 gram veganfärs
400 gram passerade tomater
1 grönsaksbuljongtärning
Peppar
Chili
Ev vatten

Gör såhär:

Hacka och bryn löken, tillsätt färsen (min var fryst och redan tillagad) och stek tills den är färdig. Häll i de passerade tomaterna och buljongtärningen. Krydda efter smak och
tillsätt vatten beroende på hur du vill ha såsen.
Servera med valfri pasta, denna gång använde jag Myprotein’s proteinpasta som är vegetarisk men innehåller äggvita!

//
 

Recipe: 3-4 servings
 
1 onion
2 cloves garlic
300 grams vegan mince
400g strained tomatoes
1 Vegetable stock cube
Pepper
chili
If necessery water
 
Do this:
 
Chop and fry the onion, add the mince (mine was frozen and already cooked) and fry until it is finished. Pour in the strained tomatoes and stock cube.
Season to taste and add water depending on how you want the sauce.
Serve with any pasta, this time I used  Myprotein’s proteinpasta which is vegetarian but contain egg whites!
 

vegan2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats