Lyxfrukost | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Lyxfrukost

IMG_2101

IMG_2104

När man är ledig är det ett perfekt tillfälle att göra en riktig lyxfrukost, denna gång blev det toast gjord på skinka och ca 1 kg ost, äggröra och vattenmelon. Plus en stor kopp te, som självklart hann kallna innan jag drack upp det…

Frukost är ju bästa måltiden på hela dagen och ju bättre frulle ju bättre dag!

Idag är planerna att plugga plugga & plugga. Måste även flytta lite saker till min nya bostad, sa jag att jag hade flyttat förresten? Så är det i alla fall! Känns superbra, trivs verkligen med livet nu. Ibland måste man våga gå vidare och tänka på sig själv för att kunna må så bra som möjligt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Härlig blogg! Precis en sån blogg som jag letar efter!

    Att gå från 57 kg upp till 117kg och sedan ner till 59kg för att nu ligga på 107 kg har inte varit någon rolig eller lätt resa. 2016 kommer bli hälsans år för mig och jag behöver verkligen motivation och tips.
    http://hajnal.se

  2. Jenna

    Hej! Jag håller verkligen med dig om att juh bättre fulle desto bättre dag :) och kämpa på med pluggandet och hoppas att packningen går bra! Med tanke på att du ska flytta, har du och Henrik gjort slut eller har ni bestämt er för att bli särbo? :) kram

Annons
stats