Sjukdom & ny klädkollektion | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Sjukdom & ny klädkollektion

Och så glömde jag bort att jag faktiskt har en blogg att uppdatera…
Nej men tentan från förra veckan är nu avklarad, gick sådär. Önskar väl att jag hade varit mer intresserad av ämnet så jag hade pluggat mer. Men hoppas verkligen på ett godkänt!

I helgen blev det självklart firande, både för tentan och halloween. Hade en grym fredagkväll/natt, dock med lite för mycket sjungande så vaknade upp med världens halsont på lördagen…
Har inte gått över sen dess utan bara blivit värre, så nu sitter jag här med en halsont och igentäppt näsa. Värsta som finns, är så irriterad. Hade planerat en grym träningsvecka nu när jag har all tid i världen utan massa plugg..

Men något som faktiskt är roligt är att jag hämtade ut ett paket från Dcore i fredags, innehåll massvis med kläder. Tights, shorts, linnen, sport-bh och tjocktröja! De har ju en ny höstkollektion som ni kan kolla in HÄR!

Självklart ska ju ni få ut något av det också, så jag kommer testa alla kläder och sedan välja ut mitt favoritplagg som jag sedan lottar ut här på bloggen!!

Nedan ser ni ett par av tightsen, hur snygga!? De är underbart sköna, är i “glansmaterial” som jag älskar!
Klicka på bilden för att komma till tightsen :)

dcore

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sebb

    Hur kommer det sig att du inte gör några try-on hauls? Jag tror att dina hauls hade varit jättebra för du är väldigt inspirerande för så många. :)

Annons
stats