Min helg i Stockholm + möte  | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Min helg i Stockholm + möte 

Har haft en så fin och händelserik helg.

I lördags tog jag och Edwin bilen upp till Stockholm, väl där åkte vi till hans familj och åt middag. Så mysigt och supertrevligt sällskap <3
Sedan fortsatte vi vidare till hans helt otroligt fina lägenhet med världens utsikt, kan erkänna att jag nästintill höll på att sno nycklarna…

På söndagen tog vi en promenad till “mall of Scandinavia”, chockad över hur stort det var. Snacka om att det krävs många timmar för att lära sig hitta där… Tog en lunch på vapiano, köpte en keps på fotlocker och grät över alla fina saker jag inte hade råd med :(

Blev en snabbtripp till Edwins föräldrar för middag också och sen hem för att bara mysa hela kvällen.

MOS

Idag blev det jobb för min kära pojkvän och sovmorgon för min del, inbokat möte 13.30 så tänkte jag skulle åka förbi mall of Scandinavia bara för att fördriva tiden lite. Det skulle jag inte gjort, för när jag sedan bakade ur parkeringsluckan så upptäckte jag att min bil hade fått punkterin (pga en skruv som måste stuckit upp någonstans). Som tur var fick jag hjälp av en snäll man som jobbade i p-huset, byta däck är ju inte så svårt men att få bort bultarna som sitter som sten är inte det lättaste.
Tackade tusen gånger och fortsatte bilfärden mot spännande möte med min nya samarbetspartner “svenskt kosttillskott”. Mer om det kommer i januari!

För nu är jag hemma i min egen säng med mina underbara katter bredvid mig, som jag saknat dom. Nu är det bara att räkna ner till julafton, ha det bäst fina ni!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats