Ny samarbetspartner | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Ny samarbetspartner

SVK_header_603x150

Hej igen, skrev ju lite i förra inlägget om vad som blir nytt för i år. Med ny lägenhet och ny blogg!

Något som också blir helt nytt är min nya samarbetspartner “Svenskt kosttillskott“, var på möte för någon månad sedan. Fick träffa en av “cheferna”, se hela deras arbetsplats och även deras galet stora lager.
Ska bli riktigt roligt att äntligen ha ett seriöst samarbete med personlig kontakt och inte bara en rad på mail. Vi har skrivit kontrakt på ett år och jag hoppas vårt samarbete blir längre än så!

Då jag använt många av deras produkter innan vet jag redan att jag står bakom dem. Men kommer också få testa massa nyheter som är nya för i år, ska bli spännande. Väntar spänt på mitt första paket!

Kan ju börja att tipsa om ett proteinpulver jag fick med mig från vårt möte, som jag såg dessutom var 41% rea på just nu
Kostar alltså endast 99:- (!!) för en hel påse.
Fick i smaken coconut bounty och helt ärligt fick jag en liten chock över smaken. Jag har inte druckit proteinshake på ett bra tag nu just för jag i princip tröttnat på smaken. Men den här kommer jag helt klart ta slut på, säkert med lite hjälp från min kära Sambo ;)
Dessutom är det smakgaranti, så gillar ni det inte är det bara att skicka tillbaka så får ni pengarna tillbaka!core_protein_delite_9271

Direktlänk via bilden

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Hej! Har använt mig utav svenskt kostillskotts BCAA ett bra tag nu och är hur nöjd som helst. Jag undrar om du har någon direkt länk (om det nu finns) till deras casein? Blir alltid så osäker när jag ska kolla ett nytt casein så jag har alltid kört på det säkra kortet vilket har varit fitnessgurus casein, dock har jag nu tröttnat på deras smaker haha och skulle vilja testa något nytt. Vill däremot vara säker på att man kan blanda det så att man får en “pudding” som man får utav fitnessgurus! Supertacksam om du skulle kunna hjälpa mig med detta :)

  2. Daniella Caspian

    Spännande! Jag har inte koll på proteinshakar mer än att jag vet att min mamma äter dem när hon inte orkar äta mat (cancer) och hon tillgodoser sig ju allting hon behöver ändå tydligen. Ska bli kul att läsa din blogg för att lära mig mer om träning och kroppen!

Annons
stats