Sämsta någonsin | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Sämsta någonsin

Efter MÅNGA problem, blogg som ligger nere flera gånger om dagen, bilder som inte går att se från mobiler/surfplattor och sämsta supporten någonsin så valde jag att gå säga upp mitt webbhotell på “misshosting”.
Väljer att gå tillbaka till Myshowroom då jag inte orkar välja ett nytt hotell just nu, har alltid älskat denna portal och speciellt människorna som jobbar med den. Grym support och i princip aldrig problem med bloggen eller bilder.
Fick seriöst minst 1 mail om dagen att min blogg låg nere, ibland flera timmar och ibland bara några minuter. Kunde ibland ladda upp 10 bilder varav 2 syntes på både dator, mobil och surplatta medan resten visades som vita rutor…

Detta gjorde att jag totalt tappade motivationen att blogga eftersom det kunde ta flera timmar att lägga upp ett inlägg eller ens komma in på min “admin-sida”. En gång låg min blogg nere i 2 veckor utan att supporten ens försökte hjälpa mig utan endast kom med helt oförståeliga tips om hur jag kanske skulle kunna fixa problemet, till slut blev jag riktigt arg och först då valde de att gå in på min sida och fixa allt.
Aldrig igen.

Jag kommer inte försöka föra över mina inlägg, bilder eller kommentarer eftersom jag helt enkelt inte orkar bli arg på dem igen, ska istället bara lägga in de jag tycker är viktiga manuellt. För att få en lite bättre översikt över min blogg!
Vidarebefordrar min domän hit så blir ingen skillnad för någon egentligen, men nu är det gjort i alla fall och känns otroligt skönt!
Så nu kör vi! (igen)

pink

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Träningsblogga - Ida

    Så enormt störande med dåliga webbhotell. Har också haft lite problem med mitt, men nu funkar det okej så har inte orkat byta,
    Men suck, webbhotell ska bara funka! Man betalar ju för det och allt!

Annons
stats