Norrköping + bota förkylning | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Norrköping + bota förkylning

Hej där, har varit på besök i min hemstad Norrköping senaste dagarna. Fick äntligen träffa min familj och mina vänner, var galet kul att vara tillbaka även om det bara blev 5 dagar denna gång. Nu är jag hemma för att jobba och ta hand om min medryttarhäst för sista gångerna. Valde att sluta med hästen eftersom det blev för dyrt och tog för mycket av min tid som jag hellre lägger på annat, så nu är det full fokus på annat istället!

Jag tog också med mig en förkylning från Norrköping så har bara vilat sedan jag kom hem, igår blev dock lite lite minigolf som jag faktiskt inte förlorade!!

Nu ska jag bara försöka bli frisk så jag inte behöver dö på jobbet i helgen, har kört stenhårt på att försöka bli frisk och jag kan ärligt säga att det nog funkar. Lite tips: 

Gurgla koksaltlösning 
Drick massor med vatten
Ät apelsin 
Drick C-vitamin brustablett och resorb
Frisk luft
VILA!! 
Har även köpt “Enchinagard” som är röd solhatt, har bevisat att lindra förkylning och just nu gör jag typ allt för att bli lite friskare

nooo

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats