General | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

General

14274448_10154440523406698_638404203_o

Då var 2 veckors nollning över och igår avslutades kvällen med finsittning på Allstar. Jag har ju tillsammans med dessa stiliga grabbar agerat general och bossat över våra kära nollor, har varit riktigt kul även om jag tyvärr var sjuk hela första veckan och inte kunde delta på allt. Nu är jag äntligen helt frisk och nu börjar vardagslivet med skola, träning och helgjobb. Känns ändå skönt att få komma in i rutiner, har verkligen varit så långt ifrån “hälsosam” man kan vara dessa veckor så nu jäklar ska jag komma igång och ta hand om min kropp så jag slipper bli sjuk och känna mig trött…

Jag ska försöka blogga lite mer då jag faktiskt saknar det väldigt mycket, måste bara komma tillbaka till rutinen att uppdatera varje dag. Blir ju så tråkigt när det bara blir då och då… Men det är kul att se att jag fortfarande har endel läsare, gör mig ju extra motiverad!

Kram på er så länge <3

baeee

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats