Det godaste proteinet för 99:- | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Det godaste proteinet för 99:-

protein
Är väl  egentligen inte så mycket för proteinshakes längre men något av det bästa som finns är att blanda proteinpulver med lite vatten, blanda till en tjock smet och ha på havregrynsgröten. Helst ska det såklart vara chokladsmak!

Mitt absoluta favoritprotein är “Core Protein Delight” som är ett vassleprotein med lite extra mjölkprotein som bidrar till en fylligare smak även om man bara blandar med vatten! 22 gram protein per servering och det smakar gudomligt.
Har ännu bara testat chokladsmakerna, alltså “coconut bounty”, “mint chocolate” & “nutty chocolate” varav bounty är storfavoriten!
Ännu en bra sak är att Svenskt kosttillskott har smakgaranti, så är ni inte nöjda är det bara att skicka tillbaka och få alla era pengar tillbaka, smart va? Tänk om man kunde göra så med all mat man varit nöjd med…

I alla fall, nu är det kampanjpris på “Core Protein Delight” vilket gör att ni får det för bara 99:-, gäller fram till 22 oktober så passa på direkt!

Inlägg i samarbete med Svenskt kosttillskott

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats