Helt fantastiskt | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Helt fantastiskt

IMG_0398

IMG_0862

beacacch

beach

IMG_0851

IMG_0797

IMG_0978

IMG_0644

IMG_0309

IMG_1014

IMG_0620

IMG_0311

Bara några av alla bilder från denna fantastiska resa, Maldiverna är och förblir helt klart en av mina drömresemål.
Kan inte beskriva hur vackert det är, man blir nästan chockad varje gång man tar ett steg ut ur hotellrummet och ser  den perfekt vita stranden och det klarblå genomskinliga vattnet. Perfektion till max <3

Har nog inget negativt att säga om resan, det var sol varje dag förutom en halv då det var molnigt med en regnskur på förmiddagen. 30 grader hela dagarna och kanske 27 på kvällarna. Solen var otroligt stark så brände mig dock rätt rejält på vissa ställen även om jag försökte smörja in mig så ofta som möjligt. “Värsta” är när det är så pass varmt att man klarar ju inte av att ligga och sola mer än några minuter tills man måste ta ett dopp i havet (som iofs inte var särskilt svalkande hehe) och då tas ju mycket av solskyddet bort…

Vi är i alla fall så nöjda vi bara kan vara med resan och vi kommer absolut åka tillbaka och utforska de andra öarna när vi har ekonomin till det hehe, det är väl det enda “negativa” med Maldiverna. Allt är verkligen svindyrt!

Nu tillbaka till verkligen, ska iväg till gymmet nu. Vi tränade ingen styrketräning under resan eftersom gymmet inte ingick och kostade ca 100 kr per gång vilket inte kändes särskilt rimligt. Vi fick dock riktigt mycket motion genom att gå överallt på ön som var ca 1,6 km lång och 400 m bred. Awesome!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats