Nya generationen | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Nya generationen

clean

Hej på er, hoppas ni haft en fin jul! 

Jag och Edwin spenderade julafton i Stockholm med hans familj för att sedan åka till Norrköping och fira med min familj på juldagen. Vi hade det superbra båda dagarna, härligt att träffa familjen som man inte sett på ett halvår. Nu ska vi hänga i Stockholm några dagar och sedan blir det tillbaka till Norrköping för att fira nyår där!

Förra veckan var jag och hängde med Clean drink-gänget, vi spelade in en liten reklamfilm inför släppet av de 3 nya smakerna. Det var riktigt roligt men rätt nervöst, har inte gjort något sådant här tidigare så det var lite speciellt. Men tror det blev bra, filmerna kommer släppas på sociala medier och lanseringen sker IMORGON. Jag har testat de nya smakerna och jag kan bara säga WOW, de är helgrymma och eftersom det är lite olika innehåll i de så kommer de passa alla. Dryckerna kommer till en början finnas på Hemmakväll-butiker runt om i landet.Håll utkik!

tob

katt

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats