Nytt gym + MOS | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Nytt gym + MOS

idz copy

Jag och Edwin bor ju för tillfället i Stockholm hos hans föräldrar över jul/nyår, så vi får improvisera lite vad det gäller träningen.
Förra veckan körde vi en testvecka på fitness 24/7, vilket var en riktig flopp. Världens minsta gym, typ inga redskap och det kändes som att 90% av alla som tränade där var män som stog och skrek när de släppte vikterna haha… Dock bra att de har ett tjejgym vilket faktiskt var rätt stort och inkludera det mesta som fanns i det vanliga gymmet. Skönt om man vill va lite ifred!

I alla fall, idag så bestämde vi oss för att istället åka till Nordic wellnes i Barkaby och köra en provvecka där. Och wow, vilket gym!
Det är ju väldigt nytt så allt var fräscht och uppdaterat, de hade bra maskiner, redskap och mycket av allt helt enkelt. Det bästa är ju att de även har min favorit “the stairmaster”, så jäkla grym uppvärmning till ett benpass.
Hade jag bott här så skulle jag helt klart gymmat där!

Det blev ett härligt rumppass inkluderande hip bridge, kickbacks, sittande hipabduction, knäböj i kablemaskin, ryggresningar och lite sidogång med gummiband. Känner redan träningsvärken komma krypande!

Efteråt åkte vi till Mall of scandinavia där vi mötte upp Edwins bror, åt lite god pasta och kollade runt i affärerna.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats