Ledarskap | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Ledarskap

storng

Hej på er, hoppas ni har fått en bra start på det nya året!

Jag och Edwin har tagit det lugnt här i Stockholm, varit på gymmet och skrivit på hemtentan som ska in nästa vecka. Den handlar om ledarskap vilket är rätt intressant, lite om vilka teorier och egenskaper ledare kan/bör ha.
Detta är slutuppgiften på kursen “idrottspsykologi 2” och 17 januari börjar nästa kurs som är grupppsykologi och organisationspsykologi. Ser dock mer fram emot kursen efter som är idrotts- och hälsonutrition, har inte pratat så mycket om just kost så ska bli spännande att se vad man kan få lära sig!

Imorgon åker vi norrut och hem till Umeå, valde kanske sämsta dagen eftersom det verkar vara snökaos i nästan hela landet…
Men det ska nog gå bra om vi tar det lugnt, är ju inte vår starka sida när det gäller bilkörning dock!
Ska bli skönt att komma tillbaka hem, gå tillbaka till lite rutiner och äntligen få sova i vår egna säng. Jag har tydligen en rätt känslig nacke vilket gör att jag lätt får spänningshuvudvärk pga säng/kudde. Så jag vaknar alltså ibland med huvudvärk, vilket är så otroligt irriterande och sämsta starten på dagen. Det går oftast bort rätt snabbt när jag går upp men ibland sitter det kvar under dagen, hatar också att ta för mycket värktabletter för det känns som man bara blir mer resistent för varje gång.

Så det som funkar för mig är en passande kudde, sängen vi har är lite för mjuk för min smak med det funkar så länge kudden är lite hårdare!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats