Håll tummarna | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Håll tummarna

strandis

Hej på er! Idag har vi haft den sista lektionen i idrottspsykologi 2, som även var den roligaste. Bara massa teambulding övningar eftersom vi startar med gruppspykolgi nästa vecka och då ska vi vara i en och samma grupp under hela kurser. Ska bli spännande!

Efter skolan var jag även och gjorde en annan rolig sak, men som jag inte riktigt vill eller kan berätta om än. Men jag kan säga såhär mycket att om allt går vägen blir jag riktigt riktigt glad!

Skippade träningen ikväll för att plugga eller något, slutade dock med att jag dammsög hela huset. Lätt hänt när man ska skriva en hemtenta hehe, men nu ska jag fortsätta skriva på den så jag kan slappa lite på fredag.
Taggar redan nu för morgondagens benpass och håller tummarna att mina tights jag beställde hinner komma innan!

Godnatt på er och hoppas ni har en bra dag, är det något speciellt ni vill läsa om kommentera gärna <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats