Äntligen avklarad + dagsform | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Äntligen avklarad + dagsform

febr

Längesedan jag tog några bilder på mig själv haha, så var tvungen att ta några morgonbilder. Ser att jag måste bygga lite mer muskler ;)

Då har vi klarat av 1 månads av grupp- och organisationspsykologi, orkar inte riktigt skriva allt men det har varit en riktig intressant och lärorik kurs där vi lärt oss typ allt om gruppers process, vad som händer och varför. Men har varit väldigt mycket att göra och även mycket litteratur som har läst.

På torsdag börjar nästa kurs som är idrotts- och hälsonutrition, även den kursen innehåller grupparbete så vi får väl se hur mycket man har lärt sig. Den ska i alla fall bli väldigt intressant eftersom vi inte har läst så mycket om just kost ännu och jag känner själv att det är något jag vill lära mig mer om!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats