Nytt jobb | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Nytt jobb

15578784_1592907804057888_3569757129899523030_n

Suprise! Jag har fått ett till jobb som jag är grymt taggad på. Jobbet är på Umeå performance center som är ett prestationscenter som består av två delar. Ett lekland med uppblåsbara attraktioner såsom Sveriges största hinderbana (både för vuxna & barn) och den andra delen är ett gym som också innehåller ett idrottsmedicinskt testcenter (labb) där man kan göra massvis med tester!

Hur roligt låter inte detta, är så stolt över att vara en del av det här och att jag lyckades få den här chansen!
Jag kan väl säga att våren kommer bli en utmaning med tanke på att detta jobb är på 50% och jag studerar ju fortfarande 100% och dessutom jobbar på XXL på helgerna. Men det ska bli spännande att få ihop det här och få massa nya kunskaper och erfarenheter. Ett stort plus för framtiden :)

Var där idag och fick gå en utbildning om en av deras maskiner till labbet, gjorde lite tester på kraft, power, ROM, om vi var lika starka i höger och vänster m.m Så galet intressant och det är verkligen helsköna människor jag kommer arbeta med som dessutom har en så otroligt stor kunskap om allt inom träning. Detta kommer bli sååå bra!!

“Leklandet” öppnar preliminärt onsdag nästa vecka och gymmet om ca 1 månad, för er som bor i Umeå rekommenderar jag att göra ett besök :D

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JOSEFINE ANDERSSON

    Åh, grattis fina! Jag vill bara flika in: Glöm inte bort att hur du mår är A och O! Våga känn efter om det skulle kännas för mycket. Jag vet själv hur det är.. med 100% jobb, häst på halvtid, träning, blogg och övrigt liv. Ibland är det lätt att köra på för mycket, glömma lyssna inåt och ibland vara nära ett pang in i väggen. Samtidigt som det ibland är svinkul och ger energi med ett liv i rull! Men glöm aldrig lyssna :] Önskar dig självklart också lycka till :*
    Kram

Annons
stats