Knäböj och tårar | Ida Berg - En träningsblogg för alla

Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Knäböj och tårar

UPC

Blev en lång dag igår som startade 08.00 på Performance center, fortsatte med utbidningen på “1080 motion” och denna gång var det dags att testa på Quantum tillsammans med smith-maskinen.
Blev lite knäböj, enbensböj och höftlyft. Testade de flesta inställningar och kollade bla power, kraft, maxstyrka, både koncentriskt och eccentriskt. Otroligt coolt! Det sjuka är att jag har träningsvärk idag, att köra max tar verkligen på musklerna haha. Jag är nöjd dock eftersom jag inte hunnit vara på gymmet senaste veckan!

Efter lunch blev det miljöombyte och vidare till XXL för säsongsrensing, var galet mycket folk så blev inte mycket vila där. Fick jobba över dessutom så när jag kom hem vid 18 var jag rätt trött! Blev en lugn kväll med godis och melodifestivalen, såg också klart på “gympaläraren”. Alltså ni MÅSTE se den serien, helt underbar och slutade i tårar haha… Ni kan se den HÄR

Idag blev det sovmorgon och nu ska jag vidare till XXL där jag kör några timmars jobb sen får jag äntligen träffa Edwin igen som har varit borta på fotbollscup sen i torsdags, kan ju säga att det inte blivit mycket sömn de dagarna då jag inte sovit själv på x antal år haha… Så ska bli skönt med sällskap!

goood

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats