Ida Berg – En träningsblogg för alla

Annons

Glad påsk! – Rumpbyxor för halva priset

Ni som följt mig ett tag vet nog hur mycket jag älskar dessa Freddy-byxor i alla möjliga modeller och färger. Nu har jag teamat ihop mig med företaget www.sportlala.se som har olika kampanjer där de har galen rea med olika sportmärken!

Denna vecka har de bla kampanj med just Freddy, 44% rea på massvis med snygga tights och vardagsbyxor.

Jag har dessutom fått koden ”IDA10” till er som ger 10% extra rea, tänk det som ett litet påskägg från mig för att jag suger på att blogga ;)
Det enda man behöver göra för att få tillgång till rabatterna är att skapa ett konto, enklast via facebook som går på 3 sekunder!
Vill ni komma direkt till Freddy-kampanjen är det bara att klicka HÄR! 
Den går ut om 3 dagar, så passa på innan de tar slut :)

Vill ni bli uppdaterade om deras nya kampanjer kan ni lättast göra det via deras facebooksida Sportlala!

 

Här är några av mina favoriter jag har hemma, väntar dessutom på några fler par jag själv beställde!
gul  wruåpp  wrup1 dagsform 25 mars

IMG_3553.JPG

IMG_1692.JPG

Kommentarer

Kommentera

  1. fromfattofit

    Så himla snygga! Blir ju sugen på att köpa ett par nya tights men tajmingen är väl rätt kass när mitt mål är att gå ner i vikt. Vill inte heller köpa ett par små som jag kanske inte kommer i. Ah. I-landsproblem.

Annons
stats